ОСТАННІ НОВИНИ

Бюро правової допомоги запрошує юристів Львівщини на роботу

|

Координаційний центр з надання правової допомоги Міністерства юстиції України розпочав конкурс із відбору кандидатів на посади начальників та/або заступників начальників бюро правової допомоги. Такі заклади розпочнуть діяльність в усіх регіонах України з 1 липня 2016 року. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

yurust

На Львівщині бюро відкриють у Бориславі, Бродах, Винниках, Городку, Дрогобичі, Жидачеві, Жовкві, Золочеві, Камянці-Бузькій, Миколаєві, Мостиськах, Новому Роздолі, Новояворівську, Перемишлянах, Пустомитах, Раві-Руській, Радехові, Рудках, Сколе, Сокалі, Соснівці, Старому Самборі, Трускавці, Турці та Яворові.

Зазначимо, що новостворені бюро надаватимуть безоплатну правову допомогу, здійснюватимуть правопросвітницьку роботу у територіальних громадах та забезпечуватимуть можливість доступу до електронних сервісів Міністерства юстиції.

Аби взяти участь у конкурсі кандидатам на посади необхідно, перш за все, мати вищу юридичну освіту (мінімум рівень бакалавра) та вільно володіти українською мовою. Середній рівень щомісячної заробітної плати обіцяють від 3 500 грн.

Заявки претендентів приймаються до 4 травня 2016 року.

Дізнатися більше про вимоги до претендентів, термін проведення, умови участі в конкурсі та заповнити заявку на участь у ньому можна на веб-сайті  www.legalaid-jobs.in.ua , або за номерами телефонів: (032) 237-08-09, (032) 237-10-89, (073) 432-68-36.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *