ОСТАННІ НОВИНИ

На матір хворого на синдром Дауна Тимурчика напав невідомий чоловік

|

У Львові невідомий напав на матір хворого на синдром Дауна хлопчика – Тимурчика Царьова, для якого волонтери збирали кошти.  Про це у соцмережах повідомила активістка та адвокат Галина Янко, передає Львівський портал.

злодій

«Ввечері біля дитячої поліклініки на Чупринки на маму хворого хлопчика Тимурчика, Галину Царьову, був вчинений напад невідомого в присутності дітей. Викликана поліція, факт зафіксована. Нападник втік», – написала вона.

Відтак вона закликала т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитра Загарію взяти цю ситуацію на контроль.

Додамо, Тимурчик Царьов – хворий на синдром Дауна хлопчик. Він не чує і погано бачить, у нього три вади серця та супутні патології. Його маленького та братика двійника покинув батько, колишній міліціонер.

Як Львівський портал повідомляв раніше, львівські депутати відгукнулися на ініціативу волонтерів «Депутати, допоможіть Тимурчику почути!» та пожертвували юному хлопцю кошти на слухові апарати та FM систему до них. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *