ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканців Львівщини кличуть на весняну толоку

|

У рамках відзначення Дня довкілля, який традиційно в Україні відзначається в третю суботу квітня, 16 квітня відбудеться загальнообласна весняна толока.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА.

толока

Цього дня спільними зусиллями органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій та громадськості проводитимуться роботи для поліпшення стану навколишнього середовища: озеленення та благоустрій вулиць населених пунктів, прибирання та приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, придорожніх зон, упорядкування парків, скверів, дитячих та спортивних майданчиків, ліквідація стихійних сміттєзвалищ. Важливим також є й здійснення робіт з висадження нових полезахисних смуг, насаджень у межах водоохоронних зон, лісів.

У День довкілля варто згадати й про необхідність приведення до належного екологічного стану наших водних ресурсів: джерел, берегів річок, озер та ставків.

Департамент екології закликає мешканців Львівщини долучитися до весняної толоки.

Довідка

День довкілля відзначається у нашій державі з 1998 році згідно Указу Президента України «Про День довкілля» та на підтримку ініціативи Міністерства екології та природних ресурсів України та громадських природоохоронних організацій.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *