ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці Пасічної б’ють на сполох: недбалість комунальників може призвести до трагедії

|

У подвір’ї поміж будинками на вул. Пасічній, 71а та вул. Китайській, 2 ось уже декілька днів комунальники розкопали дитячий майданчик та завезли на територію труби. Внаслідок розкопок у подвір’ї утворився величезний котлован метрів 4-5 завглибшки, на дні якого видніється колектор. Про це Львівському порталу повідомили мешканці.

355

Весь дитячий майданчик разом з гойдалками та каруселями засипаний землею. Окрім того, виритий котлован не загороджений, на його схилах граються діти різного віку. Місцеві мешканці шоковані такими діями комунальних служб, адже будь-якої миті у яму може впасти дитина, що може мати трагічні наслідки. Поруч розташовані два дитячих садочки та СШ № 42.

357

«З минулого літа у нашому дворі тричі проводили ремонтні роботи. Кожного разу приїздить машина з робочими, вони розривають дитячий майданчик і 2-3 тижні намагаються щось зробити. Після чого засипають яму і їдуть. А через два місяці повертаються і  знову щось ремонтують, – обурюється мешканка будинку на Пасічній, 71а Ірина. – Цього разу це вже перейшло всі межі. Спершу робочі півдня не могли вивантажити труби на дитячий майданчик, потім майже тиждень рили яму, а тепер вже другий день не з’являються на роботу. Мені стало зрозуміло, чому ж в нашому дворі так часто тривають ремонтні роботи. Цього разу всім видно якої якості труби привезли. Вони повністю іржаві і старі. То як же може бути проведений якісний ремонт з такими матеріалами? Також надзвичайно обурює той факт, що спершу робочі засипали 2 дитячі гойдалки, і я впевнена, що під вагою тієї землі вони будуть знищені. Наступного дня вони засипали ще 2 гойдашки. Цікаво на чому діти будуть бавитись після цього горе-ремонту?».

359

Проте, за словами Ірини, це ще не найгірше: «Вони вирили величезну яму і зовсім її не загородили! І це жахає, коли бачиш, як діти бавляться в цій ямі, закидають один одного цією землею. Але якщо щось трапиться, якщо не дай Боже дитина впаде в середину, то хто нестиме відповідальність? Також вже другий день нема гарячої води. І це без будь-якого попередження чи оголошення. Але попри ці проблеми робочі або не з’являються на роботу по 2 дні, або ж працюють  лише 2-3 години».

360

За її словами, було би непогано привезти сюди туристів з «вилизаного» та «причесаного» центру міста, аби ті глянули, у яких умовах насправді живуть львів’яни на околицях міста Лева.

360f

Водночас у ЛКП №504 Личаківського району зазначили, що їм про цю ситуацію нічого не відомо, пообіцяли розібратися.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *