ОСТАННІ НОВИНИ

Голосування за прем’єра Гройсмана: без одіозних постатей часів Януковича ніяк

|

Голосів «Блоку Петра Порошенка» та «Народного фронту» не вистачило б для призначення прем’єр-міністром Володимира Гройсмана, якби його не підтримали депутати фракцій «Відродження», «Воля народу» і позафракційні. Адже разом у «БПП» та «Народного фронту» лише 206 голосів. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

premeriada

Слід зазначити, що кандидатуру Володимира Гройсмана підтримали такі одіозні політики як Олесь Довгий, Євген Гєллер, Віталій Хомутиннік, Олександр Герега, Олександр Фельдман та інші.

Голова Центру експертних досліджень «Тема» Роман Онишкевич обурюється тим, що одіозні депутати часів Януковича не «пішли у політичне небуття», а й надалі вирішують політичну долю країни.

«Хомутиннік, Шкіря, Геллєр, Святаш, Яценко, Ничипоренко, Литвин, Довгий, Богуслаєв… Ви думаєте – це люди, які в кращому випадку мали піти в політичне небуття після Революції Гідності? А ні, товариство! Це люди, які з-поміж інших обрали нам сьогодні новий уряд», – написав він на своїй сторінці у Facebook.

Експерт також зазначив, що парламентської коаліції вже не існує, але в потрібні моменти її будуть «оживляти».

«Парламентська коаліція вмерла вже давно. Вмирала поступово. Від неї відвалювалися цілі члени у та органи в особі окремих депутатів і цілих фракцій. Але коаліцію оживили. Не кажу «воскресили», аби не виникало побожних алюзій», – зазначив Роман Онишкевич.

Повний список голосування за призначення Володимира Гройсмана прем’єром можна подивитися тут.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *