ОСТАННІ НОВИНИ

Водія львівської маршрутки оштрафували за проїзд на червоне світло

|

Патрульна поліція оштрафувала у Львові водія маршрутки за проїзд на червоне світло. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

13010643_1541359089499191_7141712077871878684_n

Так, на вулиці Хуторівка екіпаж патрульної поліції помітив маршрутне таксі № 32, яке виїжджало із зупинки громадського транспорту, створивши ризик аварійної ситуації, не переконавшись у безпечності маневру.

«Водій маршрутки на цьому не перестав порушувати і проїхав на заборонений сигнал світлофора через пішохідний перехід. Патрульні зупинили правопорушника та провели профілактичну бесіду. Водій своє порушення мотивував тим, що у нього хвора дружина та купу всіляких проблем у сім’ї. Але правоохоронці пояснили йому, що це не дає йому підстав порушувати ПДР. Пасажири маршрутного таксі дуже обурились, що поліція затримує водія і не дозволяла йому продовжувати рух. Патрульні спільно з водієм вирішили винести постанову на кінцевій зупинці – Залізничному вокзалі. Штраф за таке порушення – 425 грн.», – повідомили у прес-службі патрульних.

Фото: патрульна поліція

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *