ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО поранено восьмеро військових

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, 8 – було поранено (всі  – на Донецькому напрямку). Зокрема, троє військовослужбовців отримали поранення внаслідок обстрілів, ще пятеро – внаслідок підриву нашої БМП на фугасі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі РНБО.

Луганський напрямок

Відбулося 5 ворожих обстрілів. З них 2 відбулося під Станицею Луганською та 3 – під Трьохізбенкою. Майже в усіх випадках сили АТО були змушені відкривати вогонь у відповідь.

Донецький напрямок

Обстановка в цілому незмінна і важка. Ворог активно порушує режим тиші по всьому фронту і застосовує важке озброєння. Найгарячіші точки, як завжди, – Луганське, Зайцеве, Майорськ та Авдіївка. У промзоні Авдіївки вже звичними стали кількагодинні ворожі обстріли українських позицій. Кулі та снаряди противника долітають і до житлових кварталів. Внаслідок одного з таких артударів вчора було пошкоджено загальноосвітню школу у Авдіївці. На щастя, при цьому ніхто не постраждав.

По всій лінії фронту ворог активно застосовує міномети та бронетехніку. Традиційно найбільше ворожих обстрілів трапляється у другій половині доби, особливо після заходу сонця. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 53 ворожих обстріли (близько 40% – з важкого озброєння).

Маріупольський напрямок

Тут обстановка загострилася. Найгарячіші точки – Мар’їнка, Новотроїцьке та Широкине. Окрім серії мінометних обстрілів, противник активно застосовує БМП, а також снайперів. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 29 ворожих обстрілів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *