ОСТАННІ НОВИНИ

У Бориславі вантажівка наїхала на газову трубу

|

У Бориславі, що на Львівщині, водій КАМАЗу зачепив газову трубу на дорозі та лишив мешканців блакитного палива на деякий час. Про це Львівському порталу повідомили у відділ комунікації ГУ НП у Львівській області.

газ

Так, у Бориславське відділення поліції 12 квітня надійшло повідомлення про те, що у селищі Східниця водій автомобіля КамАЗ пошкодив газову трубу на її надземній ділянці.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, водій вантажівки КамАЗ, завантаженої цеглою та з маніпулятором у кузові, проїжджаючи під газовою трубою, неправильно оцінив габарити вантажу, зачепив трубу маніпулятором та пошкодив її.

Внаслідок пошкодження відбувся витік газу з мережі. Побачивши що сталось, водій запаркував вантажівку у найближчому дозволеному місці, повідомив про подію у відповідні служби та вжив усіх можливих заходів, аби попередити про небезпеку оточуючих.

Спеціалісти газової служби оперативно усунули витік, тому до негативних наслідків, окрім незручностей для мешканців, котрі на якийсь час залишились без газопостачання, ситуація не призвела.

Щодо водія вантажівки складено протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд та іншого майна)КУпАП. Також правоохоронці вивчають усі супутні обставини події, вирішується питання про притягнення до відповідальності працівників інших служб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *