ОСТАННІ НОВИНИ

Територіальні громади залучатимуть міжнародні кошти

|

У вівторок, 12 квітня, об’єднаним територіальним громадам Львівщини розповіли про найближчі можливості для залучення коштів міжнародної технічної допомоги. Про це Львівському порталу повідомили у прес-служб ЛОДА.

investoru

Цього року вони можуть подавати заявки на конкурси, що організовують Міжнародний фонд Об’єднані громади матимуть шанс для фінансування щонайменше у рамках трьох ініціатив. Серед них – «Розвиток місцевої демократії – важлива складова реформи місцевого самоврядування» МФ «Відродження» (термін подання заявок 04.05.2016), Конкурс соціальних проектів для сільських громад Фонду «Монсанто» (термін подачі заявок 01.07-31.08.2016) та «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) USAID.

Також у квітні для представників громад розпочалась серія навчальних семінарів з основ міжнародної технічної допомоги та проектного менеджменту. Зокрема, минуло тижня вже завершився перший семінар із циклу. Наступне ж навчання відбудеться у четвер, 14 квітня.

За додатковою інформацією просимо звертатись у профільний департамент Львівської ОДА, за адресою: м. Львів, 79008, вул. Винниченка, 18, або телефоном (032) 261-30-78 та на електронну пошту: [email protected].

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *