ОСТАННІ НОВИНИ

Чорнобильцям у Львові дадуть одноразову допомогу

|

Особам, що постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській атомній станції, у м. Львові нададуть одноразову матеріальну допомогу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

posvadchennia

Станом на 1 квітня 2016 року, на обліку в управлінні соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради перебуває 3555 осіб, що постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС.

З них: 914 – громадян, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, віднесені до 1 категорії; 1316 – громадян, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, віднесені до 2 категорії; 438 – громадян, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, віднесені до 3 категорії, 27 осіб, які працювали поза зоною відчуження, 244 особи – дружини (чоловіки) померлих громадян, та 616 дітей.

З нагоди 30-ї річниці Чорнобильської катастрофи, підготовлено проекти розпоряджень про надання одноразової матеріальної допомоги громадянам, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС 1-ї та ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС 2-ї категорій – мешканцям, які зареєстровані у м. Львові та перебувають на обліку у відділах соціального захисту управління, у розмірі 500 грн. кожному на загальну суму 979 тисяч гривень.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *