ОСТАННІ НОВИНИ

Жіноча збірна з футболу поступилася Франції

|

У відбірковому матчі до ЧЄ-2017 жіноча збірна України на виїзді поступилася Франції. Про це повідомляє ФФУ, передає кореспондент Львівського порталу.

women

Учора, 11 квітня, у французькому містечку Валансьєн національна жіноча збірна України провела черговий поєдинок кваліфікації чемпіонату Європи-2017. Суперниками «синьо-жовтих» цього разу були одноосібні лідери Групи 3 – команда Франції.

З перших хвилин матчу, потужні француженки відразу заволоділи ініціативою – раз-по-раз примушуючи відпрацьовувати в захисті «синьо-жовтих». Тривожний дзвіночок для наших дівчат продзвенів уже на 5-й хвилині: Ле Сомме головою влучила у перекладину воріт Самсон. А вже за три хвилини «триколірні» вийшли уперед. Лідер збірної Франції Амрауі після подачі кутового виграла другий поверх у наших захисників і переправила «круглого» в сітку воріт.

women2

Після цього підопічні Володимира Реви перехопили ініціативу на декілька хвилин, але до небезпеки біля воріт Буадді не доходило.

На 27-й хвилині зустрічі захист збірної України знову дав збій і Абілі, відірвавшись від захисників, подвоїла рахунок у матчі.

Перед самою перервою капітан української команди Дарія Апанащенко мала чудовий шанс відіграти один м’яч, але голкіпер господарок виявилась на висоті.

Хочеться відзначити що перші 45-ть хвилин гри команда Франції грала досить жорстко, що призвело до того, що активна Бойченко отримала травму в одному з епізодів.

women3

Друга половина матчу картину на полі не змінила. Франція продовжувала контролювати гру, а українки захищатися всіма силами. В одному з епізодів молода нападниця українок Яна Калінін ледь не вирвалась на побачення з голкіпером господарів, в останню мить захисниця корпусом відтіснила її. На 60-й хвилині гри, флангова атака збірної Франції призвела до автоголу у ворота Самсон. Ірина Василюк, намагаючись перервати гостру передачу, зрізала м’яч у свої ворота. У завершальні хвилин зустрічі господарки ще мали декілька нагоди забити четвертий м’яч, і їм це вдалося. Мажрі головою замкнула флангову подачу.

У підсумку поразка збірної України з рахунком  0:4, яка ще залишає шанси на боротьбу за путівку на Євро-2017. Наступний свій матч «синьо-жовті» проведуть у червні проти Греції.

Фото: ФФУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *