ОСТАННІ НОВИНИ

Стало відомо, ким була вагітна жінка, яку вбив автомобіль на Львівщині

|

Правоохоронці Львівщини встановили особу вагітної жінки, що загинула під колесами авто на Львівщині. Про це Львівському порталу повідомили у відділ ГУ НП у Львівській області.

вагітн

Як встановили працівники Бродівського відділення поліції, 8 квітня у селі Ясениця під колесами автомобіля «Пежо» загинула 29-річна мешканка Вінницької області. За тілом загиблої приїхали родичі.

Нагадаємо, 8 квітня близько першої ночі на трасі Київ – Чоп у селі Ясениця Бродівського району внаслідок ДТП загинула вагітна жінка. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Встановлено, що жінка загинула внаслідок наїзду автомобіля Пежо Партнер.

Наразі триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *