ОСТАННІ НОВИНИ

Побачити, скільки ви винні за газ у березні, можна он-лайн

|

Уже сьогодні споживачам газу Львівської області доступний рахунок за блакитне паливо, спожите у березні. Завантажити його можна в «Особистому кабінеті» на сайті 104.ua. З допомогою онлайн сервісу також можна перевірити свої нарахування та здійснити оплату за спожитий газ, не витрачаючи часу на черги у касах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ТОВ «Львівгаз збут».

Комуналка газ

Щоб завантажити рахунок, споживачу необхідно зайти в «Особистий кабінет» і натиснути кнопку для завантаження рахунку. Вона розташована поруч у розділах кабінету «Мої дані» та «Книга споживача». Додатково, для зручності споживача, на кнопці завантаження рахунку зазначено місяць, за який було здійснено нарахування.

Варто додати, що переглядати чи завантажувати рахунки можуть лише зареєстровані користувачі. Тим, хто ще не зареєструвався необхідно пройти процес реєстрації. Він є не складним та інтуїтивним.

Ознайомитися з інструкцією реєстрації та подальшим користуванням кабінетом, які розміщені на сайті 104.ua.

Крім оплати через веб-сервіс «Особистий кабінет» на сайті 104.ua, заплатити за газ можна у будь-який зручний спосіб:

– у відділеннях «Укрпошти»

– у філії будь-якої банківської установи

– через термінали самообслуговування

– електронних систем платежів EasyPay та IPay.ua

– за допомогою інтернет-послуги «Приват 24»

 

Оплачувати можна як готівкою, так і за допомогою банківської картки. Уважність споживача при внесенні реквізитів у призначенні платежу прискорить процес ідентифікації його даних і внесення їх до білінгової системи підприємства. Зокрема, потрібно правильно вводити П.І.Б., адресу, номер особового рахунку та назву компанії-постачальника газу, яка його обслуговує.

 

 

Як відомо, ТОВ «Львівгаз збут» – компанія, яка  з 1 липня 2015 року згідно рішення НКРЕКП, призначено визначено гарантованим постачальником газу для побутових споживачів, що проживають у Львівській області. На сьогодні ТОВ «Львівгаз збут» постачає природній газ 780 тисяч домогосподарств, що становить орієнтовно 74% від загальної кількості домогосподарств області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *