ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський туризм «захопив» Китай

|

З 12 квітня Львів представляє національний стенд України на спеціалізованій виставці виїзного туризму «СOTTM 2016 CHINA OUTBOUND TRAVEL & TOURISM MARKET». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Пекін

Виставка відбудеться 12-14 квітня 2016 року в Пекіні та стане однією з головних подій у сфері виїзного туризму Китаю. Захід об’єднає провідні національні та регіональні туркомпанії і турагентства, великих міжнародних туроператорів, постачальників туристичних продуктів і послуг для організації круїзів, закордонних подорожей, виїзних турів, бізнес-поїздок, включаючи представників авіакомпаній, компаній з прокату автомобілів, фахівців готельного бізнесу, страхових компаній.

На виставці «COTTM 2016» будуть представлені такі тематичні розділи: подорожі (літні види відпочинку, сезонний відпочинок, бізнес-тури і ділові поїздки, відпочинок для дітей, екскурсії, круїзи, пізнавальний, екологічний, екстремальний, пригодницький, спортивний і освітній туризм); готельний та ресторанний сервіс; транспортні послуги (авіа- та залізничні компанії, морський і річковий транспорт, компанії з прокату машин і автобусні перевезення); санаторії, пансіонати, курорти; лікування, СПА послуги, оздоровчі програми; страхові та фінансові послуги; IT і телекомунікаційні технології в сфері туризму і ділових поїздок.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *