У Львові закликають не допустити руйнування 650-річної церкви

|

У Львові закликають владу України не дозволити руйнування Вірменської церкви. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив ресторатор Вардкес Арзуманян, передає кореспондент Львівського порталу.

1

«Шановні друзі в великих кабінетах в Києві! Я звертаюсь в першу чергу до депутатів ВР, Адміністрації Президента, Кабінету Міністрів України. Дуже прошу вас, від імені всієї громади Львова, зупиніть руйнування Львова в “цілях політичної доцільності”. Так виглядає сьогодні вірменське подвір’я під яким знаходиться склепіння підвалів Вірменської церкви. Так виглядає в очікуванні дозволу на фінансування робіт, який має видати Міністерство культури України», – написав він.

2

Також ресторатор повідомив, що Міністерство культури уже неодноразово отримувало від міста необхідні документи.
«Ви всі дуже любите відпочивати у Львові і я від багатьох з вас чую про велику любов до того міста. Тож прошу у ваших політичних іграх не використовувати місто. Церква простояла 650 років і сьогодні, якщо терміново не вирішити питання з дозволами, почнеться її руйнування. Наскільки мені відомо, місто не одноразово відправляло всі документи в Київ, але Міністерство грає в велику політику», – зазначив він.

Фото: Соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *