ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбувся турнір пам’яті Олександра Бібера

Ольга-Марія Коханевич, Львівський портал

|

У Львові завершився Всеукраїнський волейбольний турнір, присвячений пам’яті Олександра Бібера. Переможцями стали гості із Червонограда. Про це Львівському порталу повідомила заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба.

334

Цей турнір тривав із 8 до 10 квітня і був організований з ініціативи львівської дитячо-юнацької спортивної школи «Автомобіліст» у приміщенні Технологічного коледжу Національного лісотехнічного університету України.

333

У змаганнях взяли участь команди юнаків 2001 року народження і молодші з Вінницької, Волинської та Львівської областей. Перемогу у змаганнях виборола команда Червоноградського ДЮСШ (Львівська область). Срібним призером виявилася команда господарів – ДЮСШ «Автомобіліст» (м.Львів), а бронзовим – команда Гайсинського ДЮСШ (Вінницька область).

335

До слова, Олександр Бібеа не стало 19 березня 2015 року на 68 році життя. Він до останнього працював директором ДЮСШ «Автомобіліст», успішно виконував обов’язки першого віце-президента Федерації волейболу України, голови Директорату ФВУ з проведення змагань з волейболу, був активним членом НОК України, виконкому відділення НОК України у Львівській області та інших громадських організацій фізкультурно-спортивної спрямованості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *