ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові ініціюють флешмоб Dog’s shit backet challenge

|

У Львові «жертви» недобросовісних хазяїнів собак започатковують флешмоб DOG’s SHIT BACKET CHALLENGE., мета якого – прибирати випорожнення своїх собак на вулиці. Про це повідомляють учасники спільноти Батьківської ради Львівщини у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

Owner Clearing Dog Mess With Pooper Scooper
Owner Clearing Dog Mess With Pooper Scooper

«Прошу, виходьте на тихе “полювання”: щоразу звертайте увагу любителів братів наших менших, щоб любили і поважали братів своїх ближніх і прибирали за своїми улюбленцями», – йдеться у повідомленні.

Як відомо, нещодавно міські депутати прийняли  Ухвалу  Львівської міської ради від № 262 “Про затвердження Правил утримання і поводження з тваринами у м.Львові”, згідно з якою господарі зобов’язані прибирати за своїми чотирилапими друзями.
Подбаймо не тільки за естетичний вигляд нашого міста, але й за здоров’я наших дітей.

«Шановні собачники, щиро вірю у вашу любов до тварин, бо сама люблю ці створіння. Підтримайте! Носіть із собою пакети, рукавички, лопатки. Не соромтесь демонструвати, як ви дбаєте за своїх тварин. Діти вчаться на прикладі дорослих», – наголошується у повідомленні.

Витяги з ухвали:

5.7. Особа, яка утримує домашніх тварин, зобов’язана прибирати за нею екскременти на будь-якій території, включаючи територію під’їздів, сходових кліток, ліфтів, а також доріжок, тротуарів, газонів.

5.11.5. Заборонено: … заводити собак і котів у приміщення продовольчих магазинів, установи охорони здоров’я, культури, на територію дитячих майданчиків тощо, а також об’єкти громадського харчування, адміністрація яких не дозволяє присутності тварин.)
5.11.6Заборонено:. Вигулювати та виводити за межі помешкання чи садиби собак без наявності ідентифікаційного жетону, коротких повідків та засобів прибирання екскрементів.)

Фото: www.survio.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *