ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко гріє крісло прем’єра для Гройсмана

|

Президент Петро Порошенко очікує, що коаліція запропонує на посаду прем’єра Володимира Гройсмана, але зазначив, що готовий працювати з будь-яким прем’єром. Про це він розповів в інтерв’ю телеканалам, передає ВВС-Україна.

порошенко

Він висловив сподівання, що цього тижня народні депутати домовляться щодо нової коаліції у Раді.

“Я повністю погоджуюсь з тим, що далі терпіти безвладдя в країні неможливо, тому я чекаю, що не пізніше, як наступного тижня, ми почуємо з парламенту добру звістку…Це має бути у вівторок”, – сказав пан Порошенко.

Голова держави переконаний, що інший склад Верховної Ради не буде кращим, тому варто шукати шляхи врегулювання політичної ситуації в країні з її нинішнім складом.

“Під час візиту у США я отримав чіткі гарантії – одразу після формування уряду та коаліції Україна отримує $1 млрд кредитних гарантій”, – заявив Петро Порошенко в інтерв’ю.

Президент також зазначив, що готовий розпочати консультації щодо кандидатури на посаду генпрокурора одразу після формування нової коаліції.

Прем’єр Арсеній Яценюк у неділю заявив, що йде у відставку і що відповідне подання про відставку прем’єра з’явиться в Раді наступного вівторка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *