ОСТАННІ НОВИНИ

Незабаром на «Арені Львів» відбудеться Весняний діловий форум

|

У п’ятницю, 15 квітня, на стадіоні «Арена Львів» відбудеться Весняний діловий форум на тему «Зміна траекторії розвитку. Нові стратегії, інструменти та ринки». Про це Лвьівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

dilo

Учасники форуму обговорюватимуть питання стабілізації економічної ситуації в Україні в умовах сьогодення, проведуть аналіз стратегії діяльності у напрямку євроінтеграції. Йтиметься також про перспективи здійснення реформування економічної і соціальної сфер. Усіх присутніх також інформуватимуть про ситуацію в фінансовому та банківському секторах України, а також про проблеми та перспективи розвитку України, як ІТ центру.

До участі у форумі організатори запросили  представників  органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, провідних банківських установ й інституцій, успішних підприємців, які зацікавлені в економічному розвитку та євроінтеграції України, представників міжнародних економічних організацій та установ, зарубіжних фінансових та інвестиційних компаній, підприємств, які зацікавлені у реалізації бізнес-проектів на території України.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *