ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині перевернувся човен з людьми: втонув чоловік

|

Сьогодні, 11 квітня, на Львівщині перекинувся човен з людьми, внаслідок чого загинув чоловік. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС України у Львівській області.

1

О 10:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Терновиця Яворівського району на озері перекинувся човен з людьми. Про це повідомив очевидець, який рибалив на озері.

2
На місце події негайно вирушив пожежно-рятувальний підрозділ Новояворівська. По прибуттю було встановлено, що у ставку на відстані 50- 70 метрів від берега перебуває жінка, яка тоне. На рятувальному човні бійці оперативно дісталися до жінки, що вже ледь трималася на воді. Вхопили її за плечі та витягнули її на рятувальний човен.

Потерпілу- 37-річну громадянку, рятувальники передали працівникам медицини катастроф для проведення огляду та надання першої медичної допомоги.
В цей ж момент не байдужий відпочивальник на моторному човні витягнув непритомного чоловіка з води і доправив його до берега та передав працівникам медицини катастроф. Медики проводили реанімаційні заходи, однак врятувати життя 47-річному чоловікові не вдалося.
Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *