ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині активізувалися фруктові крадії

|

Упродовж однієї доби до поліції надійшло три заяви про крадіжки саджанців фруктових дерев. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

cfl;fyws

Так,   9 квітня до Яворівського відділу поліції звернулася 58-річна  жителька одного з сіл Яворівського району, яка повідомила, що вночі  із її господарства викрадено  10 саджанців фруктових дерев.  Сума завданихзбитків становить 2000 грн.

Цього ж дня, 9 квітня, до Яворівського відділу поліції надійшла заява про крадіжку 12 саджанців фруктових дерев від 42-річного львів’янина. Чоловік повідомив, що в період часу з 2 до 9 квітня із його дачної ділянки викрадено саджанці  фруктових дерев. Сума збитків встановлюється.

До Перемишлянського відділення поліції 9 квітня надійшла заява від 48-річного жителя  Пустомитівського району про те, що в період часу з 4 по 9квітня в одному з сіл Перемишлянського району із його саду  шляхом вільного доступу  викрадено  46 саджанців фруктових дерев. Сума збитків встановлюється.

За цими фактами вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень, особи причетні до скоєння крадіжок дерев встановлюються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *