ОСТАННІ НОВИНИ

Автобуси №54 змінили маршрут

|

Відповідно до рішення виконавчого комітету ЛМР, міські автобуси №54 курсуватимуть з смт Брюховичі до вулиці Антонича, 12. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

маршрутка

Як розповів заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігор Собенко, спочатку автобуси маршруту №54 курсували з смт Брюховичі до Сихова, до дитячої поліклініки.

«Згодом виявилось, що маршрут збитковий, перевізник запропонував провести експеримент впродовж -1,5 місяця автобуси курсувати до ТЦ «Форум», минаючи Сихів. Результат виявився ще гірший. Провели обстеження пасажиропотоків  і запропонували повернутися на Сихів. Але, оскільки біля дитячої поліклініки були складні умови з розворотом і недостатньою кількістю пасажирів, кінцеву зупинку перенесли на вул. Антонича,12 поблизу місця, куди перенесуть ринок «Санта-Барбара», – зазначив Ігор Собенко.

За його словами, зараз будуть вносити зміни у паспорт маршруту, погоджувати схему руху в ДАІ. «Думаю, через тиждень автобуси вже їздитимуть на вул. Антонича», – додав Ігор Собенко.

Обслуговує маршрут №54 АТП-14630.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *