ОСТАННІ НОВИНИ

Віра Приймакова: «Говорила з мамою Максима Стасіва: справи не дуже»

|

Лікар-дитячий анестезіолог у КЗ ЛОР Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «ОХМАТДИТ» Віра Приймакова про стан здоров’я Максима Стасіва:

лікар Максима

«Говорила з мамою Максима: справи не дуже. Максим знов почав температурити хоча по посівах та аналізах інфекція є корегована. Зробили рентгенографію органів грудної клітки та КТ черевної порожнини. Виявили залишкові зміни в легенях через те, що більшість часу він лежить, у кишківнику знайшли незначну кількімть повітря,тому відмінили повністю ентеральне хачування тільки парентеральне.

Засідання комісії ще не проводилось через погірщення його стану. На даний момент важить 56,5кг. Психоемоційний стан не дуже бадьорий, нестабільність виснажує його і п. Богдану. Маю надію, що скоро все стабілізуєть і потім ми перейдем на новий етап, який, повірте, буде теж зовсім не простий», – зазначила лікар.

Нагадаємо, Максиму Стасіву вирізали майже весь кишківник через вроджену паталогію органу травлення. Тепер єдиний шанс Максима на життя – трансплантація органу. У Львові та у області  протягом декількох днів вдалося зібрати нереальні суми коштів, та для реабілітації потрібно більше.

Спочатку на операцію Максиму погодилася клініка у Австрії, але потім раптово відмовила. Близькі Максма та лікарі ОХМАДИТу почали шукати новий медзаклад і допомогти Максиму зголосились в Індії. Зранку, 5 лютого, Максим Стасів нарешті вилетів на лікування і досі перебуває там.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *