ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора на Донбасі поранили шістьох військових і одного мирного жителя

|

Вчора обстановка на лінії фронту знову загострилася. Внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, 6 – було поранено. Зокрема, 4 військовослужбовців отримали поранення внаслідок ворожих обстрілів під Авдіївкою, ще 2 – внаслідок підриву вантажівки на фугасі під Новгородським. Про це Львівському порталу повідомили в інформаційно-аналітичному центрі РНБО.

мапа 10-04

Також відомо, що  внаслідок артобстрілів сепаратистів у приватному будинку в Мар`їнці постраждав один мешканець.

Луганський напрямок

Противник двічі порушив режим тиші: під Щастям та Трьохізбенкою.

Донецький напрямок

Епіцентром бойових дій залишається промзона Авдіївки, де ворожі обстріли тривають безперервно. Противник зосередив серйозні сили у Ясинуватій, Міненральному та Яковлівці і безуспішно намагається посунути лінію фронту на захід. Також ворожі провокації відбулися у Зайцевому. Зокрема, декілька разів стріляли снайпери окупантів. Окрім цього, у частині Зайцевого, що контролюється силами АТО, під ворожий обстріл потрапив патруль місії ОБСЄ.

Поблизу сел. Луганське на Світлодарській дузі бойовики здійснили обстріл український позицій з БМП і танка. Неспокійно і в Донецькому аеропорту. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 54 ворожих обстріли.

Маріупольський напрямок

Противник порушує режим тиші по всьому фронту, проте найбільше обстрілів відбулося в Мар’їнці та Широкиному. У Мар’їнці поранено цивільного. Противник активно застосовує міномети, які зосереджені у Докучаєвську, Комінтерновому й Саханці. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 35 ворожих обстрілів (майже всі – у другій половині дня).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *