ОСТАННІ НОВИНИ

Подружжя українців вбило двох індійських студентів та намагалось втекти з країни

|

На Закарпатті прикордонники затримали подружню пару, яка підозрюється у скоєнні вбивства індійських студентів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби України.

вбивці

Двох громадян України, які за попередніми даними причетні до вбивства та нанесенні тілесних ушкоджень, затримали сьогодні вранці поблизу кордону прикордонники Чопського загону. Близько 5 години ранку прикордонний наряд, здійснюючи перевірку державного рубежу, зупинив чоловіка та жінку без документів. Затриманими виявилась подружня пара, громадяни України. Під час перевірки речей в сумці у зазначених осіб було виявлено три паспортні документи громадян Індії та закривавлений кухонний ніж.

За даним фактом було проінформовано представників Національної поліції та з’ясовано, що затримані підозрюються у скоєнні в місті Ужгород вбивства 2 громадян Індії та нанесенні важких тілесних ушкоджень ще одному громадянину.

Затриманих після оформлення відповідних документів передали представникам Національної поліції. Наразі проводяться подальші перевірочні заходи та з’ясовуються обставини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *