ОСТАННІ НОВИНИ

До прибирання Львова долучилось майже п’ять тисяч людей

|

В рамках кампанії «З нами місто розквітає» у Львові відбулась загальноміська толока. Як повідомили в управлінні екології та благоустрою, загалом до прибирання міста вчора та сьогодні долучилось понад 4,6 тис людей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

толока

толока1

«Вчора, здебільшого, до прибирання міста долучались працівники районних адміністрацій та ЛКП. Сьогодні – працівники Львівської міської ради, студенти Академії сухопутних військ, представники громадських організацій, бізнесу, релігійні згромадження. За два дні загалом до прибирання міста долучилось понад 4,6 тис людей. Сьогодні, зокрема, було 920 студентів Академії сухопутних військ, 200 представників бізнесу, 250 представників різних релігійних згромаджень, а також мешканці міста. В толоці взяло участь більше 3,2 тис працівників ЛМР, ЛКП та районних адміністрацій», – розповів керівник управління екології та благоустрою Андрій Галушка.

толока2

толока3

Відтак, в рамках прибирання очищено 496 га територій, зібрано 715 м куб сміття та ліквідовано 45 місць несанкціонованого складування відходів та сміття.

толока4

толока5

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *