ОСТАННІ НОВИНИ

У міграційній службі Львова «наживалися» на закордонних паспортах

|

У Львові посадовець міграційної служби «допомагала» громадянам отримувати закордонні паспорти за винагороду. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Національної поліції України.

613

За даними правоохоронців, за отримання документів для виїзду за кордон головний спеціаліст районного відділу ДМС вимагала від громадян грошові кошти. Жінку затримали під час одержання 5-ти тисяч гривень хабара.

614

За матеріалами Управління захисту економіки (УЗЕ) Національної поліції у Львівській області щодо корупційних дій з боку працівників міграційної служби слідчим управління ГУНП відкрито кримінальне провадження за прийняття неправомірної вигоди службовою особою.

615

Так встановлено, що працівник райвідділу ГУ ДМС у м. Львові за отримання закордонних паспортів вимагає та отримує неправомірну вигоду. Вартість такої послуги оцінювалася у тисячу гривень.

Під час отримання від місцевого мешканця хабара 36-річного спеціаліста затримали оперативники. Жінка одержала 5 тисяч гривень за видачу 5-ти закордонних паспортів.

Встановлюються інші факти вимагання та одержання посадовцем неправомірної вигоди.

За продаж паспортів жінці загрожує до 10 років тюрми, із конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *