ОСТАННІ НОВИНИ

Тривають пошуки молодого львів’янина, що зник із попутниками з BlaBlaCar

|

На Київщині продовжують активно розшукувати 25-річного львів’янина, що виїхав зі Львова до Києва із попутниками з BlaBlaCar та зник під Києвом. З моменту зникнення минуло вже чотири дні. Про це повідомляють активісти «Варта1», передає кореспондент Львівського порталу.

327

Відомо, що Тарас Позняков виїхав зі Львова до Києва 4 квітня на важливу зустріч, яка мала відбутися о 12.00. Востаннє на зв’язок хлопець виходив о 11.16 із заправки під Києвом та до місця призначення так і не доїхав..

325

На пошуки безвісти зниклого молодого хлопця орієнтовані всі наряди патрульної служби по всій території країни.

У Києво-Святошинському районі, де зниклий хлопець востаннє виходив на зв’язок і бачили його автівку, тривають найактивніші пошуки. До розшуку юнака долучилися близькі, активісти громадських організацій, небайдужі кияни та львів’яни. Сьогодні ввечері люди продовжують пошуки. Батьки Тараса готові заплатити винагороду за інформацію, яка б допомогла знайти їхнього сина.

326

Раніше Львівський портал повідомляв, що зник львів’янин, який виїхав до Києва на автомобілі «Ауді А6», 2006 року випуску, сірого кольору. Номерний знак ‪ВС4446СІ. У BlaBlaCar прокоментували ситуацію із зникненням львівського водія. На сьогодні Тараса Познякова, який пропав дорогою до Києва, оголосили у державний розшук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *