Сім’ї загиблих учасників АТО отримають квартири лише у грудні

|

Через тривалі тендерні процедури будинок для сімей загиблих учасників АТО та важкопоранених воїнів на вулиці Під Голоском буде збудований не до кінця квітня, як це обіцяли раніше, а лише у грудні. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

DSC_2738

Сьогодні було закладено капсулу у фундамент першого будинку. Як повідомив директор ЛКП «Рембуд», перший будинок буде шестиповерховим, згодом в якості його продовження з’явиться ще один, на три поверхи.

DSC_2748

«Наразі вже закладено фундамент для одного будинку, котлован для фундаменту другого практично виритий. Усі 54 квартири будуть двокімнатними, із середньою площею 67 м². На нашому рахунку є 17 мільйонів, згодом місто виділить ще 20. Гадаю, що вже в грудні будинок буде повністю готовий», – сказав він.

DSC_2751

Проте демобілізований боєць 24-ої бригади Костянтин Дерігін  нагадав, що сім’ї загиблих учасників мали отримати ключі від квартир 23 квітня.

DSC_2782

«Міський голова обіцяв, що 23 квітня сім’ї загиблих бійців отримають ключі від квартир. Сьогодні ми бачимо лише фундамент. Вони виправдовуються довгою процедурою тендерів, проте сім’ям, які втратили годувальників, це не допоможе. Ми багато разів проводили пікети, і, як бачите, це дало якийсь результат. Маю надію, що до грудня будинок таки побудують», – зазначив демобілізований боєць.

DSC_2754

Першими квартири отримають сім’ї загиблих учасників АТО, важкопоранені бійці, а також сироти, які були у зоні АТО.

Фото: Ярослав Сиваківський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *