ОСТАННІ НОВИНИ

У Винниках пройде чемпіонат України з футболу серед лікарів

|

Упродовж 16-17 квітня у місті Винники триватиме четвертий чемпіонат України з футболу серед лікарів. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації.

лікарі-футболісти

У змаганнях візьмуть участь понад 100 лікарів з восьми областей України, зокрема Вінницької, Житомирської, Київської, Львівської, Івано-Франківської, Рівненської, Харківської та Хмельницької.

Відтак 16 квітня о 9:00 відбудеться жеребкування, о 10:00 – відкриття Чемпіонату, а о 19:30 – загальні збори Української футбольної асоціації медиків.

Змагання відбудуться за адресою: вул. І. Франка, 53.

Зазначимо, що турнір відбудеться під егідою УФАМ, за підтримки департаменту охорони здоров’я ЛОДА, мережі лабораторій «Ескулаб» та «Укрмедстар».

Довідка:

Українська футбольна асоціації медиків (УФАМ) є дійсним членом Всесвітньої Медичної Футбольної Федерації. За час існування ВО УФАМ відкрили осередки асоціації у Київській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Вінницькій, Рівненській та Львівській областях, де провели товариські зустрічі з місцевими командами лікарів. Зокрема відкриття Львівського осередку відбулося 16 травня 2015 року товариською грою збірної Львівської області та збірної України (стадіон «Україна»).

До слова, національну футбольну збірну України серед лікарів створили у лютому 2013 року. Загалом за свою нетривалу історію вона взяла участь у двох десятках турнірів на внутрішній та міжнародній аренах: провела понад 100 матчів, отримавши велику кількість відзнак і нагород.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *