ОСТАННІ НОВИНИ

У школах Львівщини вшанують Михайла Грушевського

|

Упродовж 2016 року у навчальних закладах Львівщини відбудуться виховні та тематичні заходи, приурочені до 150-річчя від дня народження Михайла Грушевського. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

grushevskui

Різноманітними науково-виховними та тематично-творчими заходами ми прагнемо ознайомити учнів зі сторінками життя українського історика, громадського та політичного діяча Михайла Грушевського та закцентувати на визначній цьогорічній даті.

Відтак упродовж року в загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладах Львівщини відбуватимуться відкриті уроки, виховні години, круглі столи, конференції, вечори пам’яті. Для школярів також організують екскурсії у Державний меморіальний музей Михайла Грушевського у м. Львові.

Також у рамках відзначення Року Михайла Грушевського відбудуться обласні науково-практичні конференції: серед учнівської молоді – уже в квітні у Львівській обласній Малій академії наук, а для педагогічних працівників – у вересні у Львівському обласному Будинку вчителя.

Окрім цього, у Львівській обласній науково-педагогічній бібліотеці та бібліотеках загальноосвітніх навчальних закладів представлено книжково-журнальні виставки, приурочені до 150-річчя Михайла Грушевського.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *