ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові просто неба відкриють Галерею мистецьких писанок

|

У рамках відзначення Великодня у Львові відбудеться VІ Фестиваль Писанок. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Писанка

Так, 15 квітня 2016 року на площі Музейній біля Домініканського собору просто неба відкриють Галерею мистецьких писанок, де буде презентовано близько півсотні авторських писанок. Експозиція триватиме до 8 травня 2016 року.

«Фестиваль писанок – це своєрідний арт-проект, у рамках якого відомі митці, аматори, юні майстри, громадські діячі, молодіжні рухи створюють унікальні роботи у формі писанки, Кожна робота – це ідея, мрія та історія», – зазначає директор фестивалю Андрій Сидор.

Щороку у рамках Фестивалю писанок діє Великодня арт-майстерня, у якій і діток і дорослих навчають як розписувати писанки, розказують про значення символів та кольорів. Тож усі охочі можуть взяти участь у майстер-класах із традиційного розписування писанок разом із майстринями Оксаною Наконечною, Дзвінкою Загайською та Ольгою Жулій. Цікавими будуть й майстер-класи від Львівської свічкової Мануфактури зі створення свічок-писанок.

Фото: prashhur.com

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *