ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція затримала чоловіка, що вбив власну дружину

|

Працівники сектору реагування патрульної поліції Сколівського відділення поліції встановили місцеперебування та затримали 41-річного місцевого мешканця, котрого підозрюють у вбивстві дружини. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

ніж

Нагадаємо, до Сколівського відділення поліції зателефонував  голова сільської ради одного з сіл району. Чоловік повідомив,  що у одному з житлових  будинків  виявлено тіло місцевої 41-річної мешканки без ознак життя з проникаючим пораненням.

Як встановили працівники поліції, між подружжям вночі виникла сварка, під час якої чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, взяв кухонний ніж та умисно спричинив дружині ножове поранення, внаслідок чого вона померла.

«Працівники поліції сьогодні, 7 квітня,  близько другої години ночі затримали підозрюваного. У вчиненому злочині зловмисник зізнався. За його словами, з будинку він утік зранку 30 березня, коли виявив, що дружина мертва, та увесь цей час переховувався», – розповів начальник Стрийського відділу поліції підполковник поліції Іван Малиш.

За вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Чоловік застриманий в порядку ст..208 КПК України, вирішується питання про застосування щодо нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *