ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'янам покажуть пісочну казку «Аліса в країні чудес»

|

У Львівській філармонії 9 квітня львів’яни та гості міста матимуть унікальну можливість побачити знамениту казку Льюїса Керолла «Аліса в країні чудес» виконану в техніці пісочної анімації. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

9-04-16

«Лауреат міжнародного конкурсу з пісочної анімації, після успішних гастролей в Європі, Катерина Дзюба покаже в режимі реального часу пригоди Аліси, там буде все – і чаювання, і королева, і Божевільний Капелюшник, і Білий Кролик. Загадкові, примарні, перетікають одна в одну образи залишать у глядачів незабутнє враження», – наголошують у філармонії.

«Пісочна казка – це плавне перетікання одного малюнка в іншій, кожна сцена супроводжується відповідною музикою. А за кадром текст озвучують професійні актори. Підбирали текст, відточували репліки, щось зайве викидали, оскільки зібрати воєдино пісочну анімацію, музичний матеріал, текст і все це укласти в чіткий хронометраж виявилося досить складно. Ми більше року готували цю казку і нарешті з гордістю можемо представити її глядачеві », – поділилася Катерина Дзюба.

Пісочна анімація – це досить молодий напрямок образотворчого мистецтва. Даний метод дозволяє створювати не тільки мультиплікаційні фільми, а й окремі номери для «живої» глядацької зали. Нечисленні художники, які володіють цім мистецтвом одностайно відзначають, що фахівцеві, який виступає для глядачів «вживу», необхідна гранична концентрація, точність кожного руху і висока швидкість виконання малюнків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *