ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві застрелили бізнесмена: копи ввели оперативний план по розшуку вбивці

|

У Києві на бульварі Дружби Народів застрелили приватного підприємця. Про це пише відділ комунікації Головного управління Національної поліції в місті Києві, передає кореспондент Львівського порталу.

вбивство у києві

45-річний киянин помер на місці події від вогнепальних поранень в груди. Поліція розшукує невідомого зловмисника, який зник з місця злочину на іномарці темного кольору. У столиці введено відповідний оперативний план.

Сьогодні о 14:15 до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про вогнепальне поранення чоловіка біля одного з готелів на бульварі Дружби Народів.

Попередньо з’ясовано, що 45-річний приватний підприємець на власному автомобілі виїжджав з паркінгу готелю. У цей час до позашляховика підбіг невідомий і здійснив кілька пострілів в напрямку водія. Від отриманих вогнепальних поранень в область грудей чоловік помер на місці події.

У столиці введено оперативний план по розшуку підозрюваного у вбивстві.

На місці події працюють керівництво та слідчо-оперативна група київської поліції. З’ясовуються всі обставини та мотиви скоєного.

Зібрані відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Печерського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *