ОСТАННІ НОВИНИ

«Літературний десант» йде в наступ на сільські бібліотеки Львівщини

|

На Львівщині для дітей ініціювали проект «Літературний десант». До проекту залучені члени Львівської обласної організації Національної спілки письменників України.  Письменники побувають у бібліотеках найвіддаленіших сіл Львівської області, де презентуватимуть дітям свій літературний доробок. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

книга

Відтак, як повідомили у департаменті з питань культури, національностей та релігій, на початку квітня у бібліотеках-філіях у рамках проекту відбулася перша зустріч школярів зі сіл Гряда та Гійче і смт Куликів Жовківського району з письменницею Марією Людкевич на тему “І перетворююся я на жінку-соняшник…”.  Марія Людкевич прочитала присутнім у залі низку своїх віршів.

“Письменниця заслужила бурхливі оплески слухачів, привезла багато своїх книжок, а також запросила обдарованих і талановитих дітей Жовківщини стати учасниками літературної студії “Джерельце” Також письменниця презентувала дітям свою поетичну збірку “Спитати в янгола”, яка була подана на здобуття Шевченківської премії-2015″, –  розповіла директор департаменту з питань культури, національностей та релігій  Христина Береговська.

Фото: old.carecnet.org

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *