ОСТАННІ НОВИНИ

Зниклого дорогою у Київ львів’янина офіційно оголошено безвісти зниклим

|

Зниклого по дорозі у Київ львів’янина офіційно розшукує поліція. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

розшук

Так, Франківським відділом поліції ГУ НП у Львівській області встановлюється місцеперебування безвісти зниклого 25-річого Познякова Тараса Олександровича, мешканця Львова, котрий 4 квітня 2016 року автомобілем Ауді А6 сірого кольору, д.н.з. ВС 4446 СІ, поїхав у Київ. Останнє відоме місцеперебування розшукуваного – автозаправна станція BRS на вул. Садовського, 1а вс.Бузова, Києво-Святошинського району. Наразі  місцезнаходження його невідомо.

Прикмети: на вигляд 25-26 років, ріст 185 см., худорлявої статури. Одягнутий у джинси синього кольору, кросівки-мокасини сірого кольору, куртка чорна вовняна, светр синій або темно-сірий.

При собі мав посвідчення водія та службове посвідчення.

Прохання до всіх, хто володіє інформацією про місцеперебування розшукуваного або інформацією про маршрут його пересування, звертатись на оперативну лінію 102 або за телефонами : /032/ 238 95 51, 0673746957, 0673535804.

Також фотографії зниклого хлопця розміщують на стендах «Їх розшукує міліція”; на залізничних станціях, аеропортах, лікарнях, центральних площах, мотелях.

Раніше Львівський портал повідомляв, що вдалося встановити попутчиків зниклого львів’янина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *