ОСТАННІ НОВИНИ

Забудовник на Стрийській завдав збитків Львову майже на 90 тисяч

|

За інформацією управління екології та благоустрою ЛМР, забудовник досі не відшкодував збитків, спричинених самовільною вирубкою 223 дерев на території каменеобробного заводу на вул. Стрийській, 108. Сума завданих збитків, заподіяних навколишньому природному середовищу,  склала близько 82 109 грн. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міськради Львова.

гроші

«Ми скерували заяву у правоохоронні органи ще 24 лютого, однак відповіді від них так і не отримали. Як нас поінформували у державній екологічній інспекції у Львівській області, на директора ЖБК «Національний-1» складено протокол і винесено постанову про адміністративне правопорушення, він сплатив адмінстягнення у розмірі близько 850 грн. А збитків, заподіяних природному навколишньому середовищу, так і не сплатив», – сказали в управлінні екології та благоустрою ЛМР.

Як додали в управлінні екології та благоустрою ЛМР, також забудовнику доведеться сплатити до бюджету міста відновну вартість за видалення 223 зелених насаджень у розмірі понад 600 тис. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *