ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть юнака, який ошукав у гуртожитку двох студентів

|

На Радехівщині судитимуть раніше судимого 19-річного місцевого мешканця, який ошукав двох неповнолітніх. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

злодій

Під час розслідування було встановлено, що юнак, маючи судимість за вчинення злочину проти власності, яка не була ані знята, ані погашена у встановленому законом порядку, знову скоїв кримінальні правопорушення.

Так, на початку грудня минулого року він, перебуваючи у приміщенні гуртожитку одного із начальних закладів району, взяв у неповнолітньої студентки у тимчасове користування срібний ланцюжок з кулоном і не повернув. Збитки, заподіяні потерпілій, склали понад 600 гривень.

Наприкінці грудня зловмисник у тому ж гуртожитку у шахрайський спосіб заволодів  мобільним телефоном «Нокія 301» вартістю 400 гривень, який належав неповнолітньому студентові.

За цими фактами Радехівське відділення поліції відкрило кримінальне провадження за ч.2 ст.190 ККУ (шахрайство). Хлопцю загрожує позбавленням волі до трьох років.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *