У Львові впіймали чоловіка, який був оголошений у розшук

|

Львівські патрульні затримали чоловіка, який ухилявся від відбування покарання у в’язниці. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

12924562_1538752919759808_1144483693529329484_n

Так, під час патрулювання на перехресті вулиць Кукурудзяна-Ковельська до патрульних звернувся начальник Кам’янко-Бузького відділу поліції та повідомив, що він впізнав особу, яка перебуває в розшуку.

За його словами, 51-річний чоловік засуджений до позбавлення волі терміном на чотири роки за ч.2 ст.191 ( привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем ) та ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) ч.2 (ті самі діяння, вчинені щодо малолітнього або з корисливих мотивів, щодо двох або більше осіб або за попередньою змовою групою осіб, або способом, небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або таке, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань, або із застосуванням зброї, або здійснюване протягом тривалого часу) ККУ.

Чоловік був разом із 25-річним сином. Під час перевірки цієї інформації вони обоє почали висловлюватися нецензурною лексикою та чинити опір патрульним.

Відтак їх затримали та доправили в Личаківський відділ поліції. На старшого чоловіка був складений протокол про адміністративне правопорушення за ст.173 КУпАП (дрібне хуліганство). На його сина – за дрібне хуліганство та за злісну непокору законному розпорядженню або вимозі працівника поліції. Затриманого 51-річного чоловіка передали працівникам Кам’янко-Бузького ВП.

Фото: патрульна поліція

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *