ОСТАННІ НОВИНИ

Призначення кадрів у прокуратуру Львівщини контролюватиме громада

|

Вже у наступний понеділок, 11 квітня, новопризначений прокурор Львівщини Віталій Мякішев зустрінеться з керівниками громадських організацій для створення Кадрової ради, яка контролюватиме нові призначення у прокуратуру Львівщини. Про це заявив головний прокурор Львівської області Віталій Мякішев, передає кореспондент Львівського порталу.

kontrol

Новопризначений прокурор Львівщини зважив на зауваження активістів про скандальні та незрозумілі призначення та погодився створити спеціальну раду.

«Я готовий зустрітись з керівниками громадських організацій наступного понеділка для створення Кадрової ради. Наразі в прокуратурі тільки одна вакансія, проте я гадаю, що з кожна кандидатура має бути узгоджена з громадою», – сказав Мякішев.

Також головний прокурор Львівщини додав, що наразі звільняти нікого не збирається.

«Рубати з плеча» я не збираюся. Якщо в громадськості вже є зауваження то певних прокурорів, то вже в наступний понеділок новостворена Кадрова рада розгляне це питання. Що ж до інших працівників, то я спостерігатиме за діяльністю кожного. Всі отримали відповідні завдання. Хто невідповідно виконуватиме свою роботу, піде з прокуратури»,- сказав він.

Редактор газети «Ратуша» Микола Савельєв зазначив, що співпраця з громадою – це добре, проте в цьому випадку виникає певна небезпека.

«Якщо хтось винен перед законом, то повинен понести відповідальність, навіть в тому випадку, якщо він є керівником громадської організації. Зараз дуже багато спекуляцій на цю тему, і за допомогою суспільства порушники закону уникають відповідальності», – сказав він.

Натомість Віталій Мякішев зазначив, що перед законом усі рівні і винні будуть покарані.

«Я готовий співпрацювати з громадою, проте ніхто не матиме ніяких привілеїв, якщо порушить закон», – сказав прокурор.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *