ОСТАННІ НОВИНИ

Президент Світового Конгресу Українців закликав львів’ян оновлювати Україну

|

У стінах «Львівської політехніки» відбулася зустріч Президента Світового Конгресу Українців, доктора Honoris Causa Евгена Чолія із громадськістю Львова, передає кореспондент Львівського порталу.

DSC_2669

DSC_2620

На зустрічі були присутня місцева інтелігенція, депутати Верховної Ради України з різних фракцій – Ігор Васюник, Володимир Парасюк та Оксана Юринець. А також студенти та викладачі. Присутні мали можливість почути про довгострокову та короткострокову стратегію діяльності найпотужнішої української структури за кордоном.

Евген Чолій ознайомив львів’ян з найважливішими проектами СКУ, зокрема з гуманітарним проектом «Захист патріотів» та шляхами поширення правдивої інформації про Україну в світі.

DSC_2639

DSC_2662

DSC_2668

Окрім того, за зустрічі були висвітлені принципи діяльності Світового Конгресу Українців та його складових, спрямовані на лобіювання українських інтересів у світовій спільноті на захист незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.

«Для подолання сьогоднішніх зовнішніх і внутрішніх викликів Україна потребує, перш за все, державницького мислення всього українського народу. Потребує політиків, які б неухильно ставили національні інтереси вище власних та могли б якнайшвидше вирішувати питання національного значення. Також потребує зусиль кожного українця в розбудові оновленої України. Запевняю вас, що ваші виклики – це і наші виклики, і тому українська діаспора на чолі зі Світовим Конгресом Українців буде й далі активно допомагати Україні, щоб вона могла посісти заслужене місце серед демократичних, незалежних та успішних європейських держав», – зазначив Президент СКУ.

DSC_2643

DSC_2625

DSC_2677

Фото: Григор’єва Соломія

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *