На Львівщині чоловік затягнув 41-річну жінку в ліс і намагався її зґвалтувати

|

Працівники Стрийського відділу поліції затримали 24-річного місцевого мешканця, котрого підозрюють у вчиненні замаху на зґвалтування. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

гвалтівник

До Стрийського відділу поліції 4 квітня звернулася 41-річна немісцева мешканка,  котра  тимчасово проживає в курортному містечку на Стрийщині, з заявою  про те, що близько опівночі на території парку у місті Моршин невідомий чоловік намагався її зґвалтувати. За словами заявниці, зловмисник підбіг  до неї,  штовхнув її на землю, став бити та намагався вступити з нею у статевий зв’язок. Жінка  почала голосно кликати про  допомогу, що її і врятувало.

Нападник, почувши, що до них біжать люди, намагався втекти. Як встановили правоохоронці, зловмисник – 26-річний місцевий мешканець, раніше  судимий. У вчиненому він зізнався. Під час вчинення злочину перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Правоохоронці   затримали нападника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15 (замах на злочин), ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. Вирішується питання про застосування щодо нього запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *