ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО поранено трьох українських військових

|

За минулу добу внаслідок бойових трьох українських військовослужбовців було поранено. Про це повідомляє ІАЦ РНБО, передає кореспондент Львівського порталу.

mapa

«Луганський напрямок

Противник порушив режим тиші в районі Станиці Луганської та Трьохізбенки.

Донецький напрямок

Найгарячішою точкою залишається Авдіївка, де вчора відбулося 6 ворожих мінометних обстрілів. За приблизними оцінками, по наших позиціях було випущено не менше 30 мін. Також низка провокацій окупантів відбулося під Горлівкою та в районі Донецького аеропорту. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 16 обстрілів з боку НЗФ.

Таку інформацію повідомив сьогодні на щоденному брифінгу речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник. Також за інформацією ГУР МОУ, у районі Опитного пролетів ворожий БПЛА.

Маріупольський напрямок

Противник 5 разів порушив режим тиші на різних ділянках фронту. Зокрема, у Широкиному бойовики обстріляли наші позиції з мінометів.

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, 3 – було поранено. Також 2 українських військовослужбовців потрапили у полон поблизу Горлівки», – йдеться в повідомленні.

Фото: ІАЦ РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *