ОСТАННІ НОВИНИ

Дорожники замощують асфальт на автодорозі Мукачево-Львів

|

Від межі Івано-Франківської області в напрямку до Львова дорожники влаштовують верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону на автомобільній дорозі  Н-09 Мукачево-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

дорога

За інформацією директора Служби автомобільних доріг у Львівській області Руслана Кандибора, станом на 4 квітня влаштовано майже 3 500 м верхнього шару щебенево-мастикового асфальтобетону лівої та правої смуг руху. Окрім того, ведуться роботи з влаштування з’їздів, лотків водовідведення та металевого огородження.

Нагадаємо, що на ремонт автодороги загального користування Мукачево-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Бібрка-Львів в межах Львівської області Кабмін у травні 2015 року виділив 200 млн грн.

Кошти на проведення ремонту автодороги передбачено Постановою КМУ №  323 від 25.05.2015 «Про затвердження порядку використання коштів державного бюджету, призначених для розвитку дорожнього господарства  областей української частини Карпатського єврорегіону (зокрема, доріг Мукачево – Львів, Татарів – Кам’янець-Подільський, Стрий – Мамалига)».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *