ОСТАННІ НОВИНИ

У Жовкві серед спортсменів з інвалідністю провели чемпіонат України з настільного тенісу

|

Понад 90 спортсменів у складі 25 збірних команд з усіх регіональних центрів «Інваспорт», зокрема, Луганського і Донецького та міського центру «Інваспорт» м. Києва, взяли участь у чемпіонаті України з настільного тенісу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами розумового і фізичного розвитку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

теніс

Цей захід проходив у спортивному залі спортивного клубу «ЛІРС» у Жовкві Львівської області, – повідомили в управлінні фізичної культури і спорту Львівської обласної державної адміністрації.

Львівську область на цьому всеукраїнському чемпіонаті представляли двоє спортсменів: майстер спорту України міжнародного класу Віктор Дідух (УОРА), який виборов перше місце (8 клас) та кандидат у майстри спорту Ельдар Ванієв (УОРА), кримський татарин, який переїхав на Львівщину з АР Крим й посів на цих змаганнях 8 місце.

Змагання відбулися під егідою Всеукраїнського центру з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт», Всеукраїнської федерації настільного тенісу та за сприяння управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, Жовківської райдержадміністрації, обласної федерації настільного тенісу та Львівського регіонального центру «Інваспорт».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *