ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові за шахрайство судитимуть чоловіка, який розпродав комунальні приміщення

|

У Львові чоловік, який підозрюється у шахрайському заволодінні комунальним майном постане перед судом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

суд

Так, до Франківського районного суду міста Львова скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно мешканця Львівщини, який підозрюється у шахрайському заволодінні комунальним майном – нежитловими приміщеннями площею майже 220 кв м на вулиці В.Великого 35-а.

Під час досудового розслідування встановлено, що останній, при реєстрації права власності на цей об’єкт, подав до Комунального підприємства Львівської обласної ради «Бюро технічної інвентаризації та Експертної оцінки» підроблене рішення Пустомитівського районного суду Львівської області. Далі підозрюваний продав ці приміщення іншій особі за більш ніж 300 тис. грн.

При цьому, слідчими з’ясовано, що зазначене майно є комунальною власністю та ніколи не відчужувалось міською радою іншим особам.

На підставі здобутих доказів дії згаданого громадянина кваліфіковано за ч.4 ст.358 (використання завідомо підробленого документа), ч.4 ст.190 (шахрайство) ККУ.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *