ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розшукують собаку-убивцю

|

У Львові розшукують собаку, який 29 березня близько школи №28 загриз чотирилапого улюбленця школярки.

собака

Як повідомляла поліція, дівчинка 10 років гуляла з маленькою собачкою на руках.  До неї підбіг великий пес-бродяга,  вирвав собачку в неї з рук і загриз її, після чого втік у парк. Дівчинка в стані шоку. Прибувши на місце,  викликали щвидку. Оглянули дівчинку –  укусів не виявлено. Викликали маму та повідомили ЛКП «Лев».

Як повідомляє Zaxid.net, свідки кажуть: пес забіг у приміщення навчального закладу, коли діти вранці йшли на навчання. Поліція спочатку повідомила, що собака безпритульний, але свідки наполягають, що він зовсім не виглядав на бродячого і мав ошийник.

Після цього випадку шкільні охоронці чергують не в приміщенні, а на вулиці. А на собаку полюють працівники ЛКП «Лев». Щоправда зізнаються: знайти пса та притягнути до відповідальності його господаря буде не просто. Хіба б собака знову себе проявив.

«Львівська міська рада зобов’язала нас забезпечити процес реєстрації тварин, але ми, на жаль, не є контролюючими органами. Громадяни мають розуміти усі ризики, які несе те, що тварини гуляють без реєстрації, без повідка, без жетона», ― наголосила директор ЛКП «Лев» Оксана Кошак.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *