ОСТАННІ НОВИНИ

Театр Лесі Українки запрошує на сезон «Іншості»

|

Перша сцена сучасної драматургії «Драма.UA» запрошує на ІІ театральний сезон «Іншості» і пропонує репертуар на квітень 2016. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

театр

5 квітня о 19:00 – Драмгурток. Спільне з глядачами читання п’єси «Любов сильніша» Наталії Блок. У співпраці з Феміністичною майстернею та за участі авторки. Вхід вільний.

7 квітня о 16:00 – вистава «Зерносховище» українки Наталки Ворожбит в режисурі Андрія Приходька. Спільний проект Мистецької майстерні «Драбина» та Першого українського академічного театру для дітей та юнацтва.

На тлі найбільшої трагедії української історії XX століття Голодомору ми спостерігаємо як звичайні, життєві речі заздрість і релігійність, кохання і зрада, прагнення щастя набувають іншого морального виміру, а іронія долі не оминає нікого.

Квитки в касі Першого українського академічного театру для дітей та юнацтва (вул. Гнатюка, 11) Вистава відбувається на сцені Першого українського академічного театру для дітей та юнацтва (вул. Гнатюка, 11).

10 квітня о 19:00 – Моновистава «Лондон» білоруса Максима Доська в режисурі Павла Ар`є. Художник – Володимир Стецькович. Грає – Ярослав Федорчук.

Поетизуючи рутину і буденність простого сантехніка Гєни, автор натякає, що батьківщина – це місце повторюваності щоденних практик, що викликають почуття безпеки і комфорту, а ретельна боротьба з міськими нечистотами є, часом, найвищою формою патріотизму.

Тривалість – 1 год.

Квитки – 60 грн.

Придбати он-лайн – http://ticketclub.com.ua/eventsession/4744/

Подія у facebook – https://www.facebook.com/events/190745817939938/.

21 квітня о 19:00 проект Сашка Брами «ОСІНЬ НА ПЛУТОНІ: Казимира». Це незалежний театральний проект, метою якого є створення документальної вистави на основі бесід з мешканцями геріатричного пансіонату. Впродовж процесу її створення, команда проекту презентує уривки матеріалів, які не ввійдуть у фінальну версію вистави.

Сценічне читання автора Дмитра Бобрицького.

Вхід – 35 грн.

Сторінка проекту у facebook – https://www.facebook.com/groups/fallonpluto/?fref=ts.

23 квітня о 19:00 – проект Сашка Брами «ОСІНЬ НА ПЛУТОНІ: Пташка».

Сценічне читання авторки Світлани Лісовської.

Вхід – 35 грн.

Сторінка проекту у facebook – https://www.facebook.com/groups/fallonpluto/?fref=ts.

24 квітня о 19:00гастролі «Привороти для іноземного нареченого» (Бельгія/Україна). Перформанс Вікторії Миронюк. Багато східноєвропейських жінок мріють про нареченого-іноземця. Але як його знайти? Українська перформерка Вікторія Миронюк, яка працює в Брюселі, знає. В її трагікомічному перформансі вона показує традиційні українські любовні заклинання і ритуали, які допомагають приворожити майбутнього чоловіка. Адаптуючи їх до сучасних суспільно-політичних подій, вона тонко руйнує всі кліше, на яких будується привабливість до женихів-іноземців.

Номінантка на премію Zürcher Kantonalbank Patronage Prize (Швейцарія)

Тривалість – 30 хв.

Квитки – 60 грн.

Придбати он-лайн – http://ticketclub.com.ua/eventsession/4745/.

Адреса – вул. Городоцька, 36 (вхід з дворику).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *