ОСТАННІ НОВИНИ

Слон-втікач, який блудив українськими лісами і лякав «копачів» бурштину, вже знайшовся

|

В Україні з білоруської вантажівки втік слон на прізвисько Маркіз. Віднайти слона вдалося в лісовій місцевості на Рівненщині, він не на жарт налякав копачів бурштину. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

0

Як повідомляли засоби масової інформації в Україні з білоруської вантажівки втік слон на прізвисько Маркіз. Його везли з угорського цирку в Білорусь. Він вдався до втечі недалеко від українського кордону. В той час коли водій вирішив перевірити тварину, слон вирвався на свободу.

Наляканий чоловік відразу повідомив українським правоохоронцям, в тому числі й прикордонникам.Охоронці кордону з’ясувавши всі обставини оперативно організували пошуки.

Учора надвечір прикордонний пес, якого співробітники Держприкордонслужби залучили до пошуків слона, взяв слід в Рівненській області. Тварина втекла від перевізника неподалік кордону з Білоруссю.

Віднайти слона вдалося в лісовій місцевості на Рівненщині, а «чотирилапий прикордонник» відпрацював на 100%. Знаходився слон в місцях, де відбувається незаконний видобуток бурштину.

Втихомиривши тварину правоохоронці звернули увагу, що в районі, де завжди «людно», не має жодного копача. З’ясувалося, що копачі загледівши слона не на жарт перелякалися та кинулися навтьоки.

«Проаналізувавши всі за та проти, прикордонники вирішили не затримувати слона, а нагодувавши, відпустили в рівненські ліси, аби він продовжував допомагати протидіяти псуванню природних надр та знищувати українські багатства. Віднині Маркіз буде гуляти лісами та наводити страх на злісних порушників», – жартують у прес-службі прикордонників.

Фото:  wildportal.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *